Teroare în streaming: Top cele mai horror filme pe Netflix

În căutarea unei doze sănătoase de adrenalină și suspans, fanii filmelor de groază se întorc adesea către platformele de streaming, iar Netflix oferă o gamă vastă de filme de groază care își așteaptă spectatorii. În acest articol, vom explora cele mai înfricoșătoare filme de groază disponibile pe Netflix, garantând o experiență de teroare pentru toți iubitorii genului.

1. „The Haunting of Hill House” (2018)

Această serie originală Netflix este o adaptare modernă a romanului clasic al lui Shirley Jackson și este considerată una dintre cele mai înfricoșătoare serii de groază din ultimii ani. „The Haunting of Hill House” urmărește povestea unei familii care se confruntă cu amintirile întunecate și fantomele trecutului lor în casa bântuită în care au crescut. Cu o atmosferă tensionată și o poveste complexă, această serie te va face să te gândești de două ori înainte să te uiți în oglinda din dormitor.

2. „The Witch” (2015)

„The Witch” este un film de groază psihologic care explorează teroarea din inima pădurii. Situat în New Englandul secolului al XVII-lea, acest film urmărește o familie puritană care se confruntă cu forțe supranaturale după ce fiica lor nou-născută dispare misterios. Cu o atmosferă sumbră și o interpretare remarcabilă a actorilor, „The Witch” este un film care te va face să-ți fie teamă să mergi în pădure noaptea.

3. „Gerald’s Game” (2017)

„Gerald’s Game” este un film de groază psihologic bazat pe romanul lui Stephen King. Povestea urmărește o femeie care se trezește legată de patul ei într-o casă izolată după ce soțul ei moare în mijlocul unei încercări de a-și satisface fanteziile sexuale. Cu o interpretare remarcabilă a lui Carla Gugino și o atmosferă tensionată, „Gerald’s Game” te va face să-ți ții respirația în timp ce urmărești dezvoltarea terifiantă a evenimentelor.

4. „1922” (2017)

„1922” este un alt film de groază inspirat de o povestire a lui Stephen King și oferă o incursiune în întunericul și violența din lumea rurală a Americii de la începutul secolului al XX-lea. Povestea urmărește un fermier care comite un act oribil pentru a scăpa de soția lui și își atrage asupra sa o serie de evenimente supranaturale și consecințe îngrozitoare. Cu o atmosferă sumbră și o interpretare puternică a actorilor, „1922” este un film care te va face să-ți fie teamă de ce se ascunde în întuneric.

5. „Train to Busan” (2016)

„Train to Busan” este un film de groază sud-coreean care combină teroarea zombie cu emoția și drama umană. Povestea urmărește un grup de pasageri care se luptă să supraviețuiască în timp ce un virus mortal transformă oamenii în zombi pe un tren de mare viteză către Busan. Cu secvențe de acțiune captivante și momente emoționante, „Train to Busan” este un film de groază care te va ține lipit de ecran de la început până la sfârșit.

Concluzie

În concluzie, Netflix oferă o selecție variată și captivantă de filme de groază pentru a-ți satisface setea de teroare și suspans. Indiferent dacă ești în căutarea unei serii epice de groază sau a unui film de groază independent și înspăimântător, poți fi sigur că Netflix are ceva care să-ți provoace frisoanele. Așadar, pregătește-te să-ți ții lumina aprinsă și să te bucuri de o călătorie în lumea întunericului și a fricii cu aceste filme de groază înfricoșătoare disponibile pe platforma de streaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *